Antena 3 CNN Politică Marian Vanghelie, "ejaculat" din PSD: Dacă esti pămpălău, PSD „te ejaculează”

Marian Vanghelie, "ejaculat" din PSD: Dacă esti pămpălău, PSD „te ejaculează”

Marian Vanghelie, "ejaculat" din PSD: Dacă esti pămpălău, PSD „te ejaculează”
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Iun 2011   •   09:08
Vestea că a pierdut şefia PSD a fost primită de Marian Vanghelie într-un stil caracteristic. Primarul sectorului 5 al Capitalei a declarat într-o emisiune de televiziune că, în cazul în care nu eşti bun, PSD te „ejaculează”.

"Eu sunt de 17 ani în partid şi îmi aduc aminte că şi atunci era o problemă. Organizaţia de Bucureşti nu ai cum să o modifici, nu ai ce să-i faci. Nu merge la organizaţia de Bucureşti să fie un pămpălău", a afirmat Vanghelie la B1 tv.
  
"Nu poţi să conduci organizaţia de Bucureşti decât dacă poţi şi dacă eşti bun, că altfel te ejaculează imediat. Te ejaculează... Adică te ejectează", a mai spus Marian Vanghelie.



Nu este prima oară când Marian Vanghelie gafează. Acesta a întâmpinat o „mică” dificultate, vara trecută, când a pronunţat numele „Google”. "Gogăl, goagăl, gagăl" au ieşit rapid din gura liderului PSD de Bucureşti înainte de a nimeri varianta corectă.

Şi să nu uităm nici de celebra încercare a lui Vanghelie de a conjuga verbul a fi, în direct la tv.

Începând de luni, Marian Vanghelie nu mai este şeful PSD Bucureşti. El va rămâne preşedinte, dar fără atribuţiuni. Ponta va prelua toate atribuţiunile, inclusiv desemnarea candidaţilor pentru primăriile de sector şi primăria generală.
 
Best of Vanghelie:



 

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie gafa
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close