Antena 3 CNN Politică Marian Vanghelie este mândru de Victor Ponta: A crescut foarte mult, joacă bine

Marian Vanghelie este mândru de Victor Ponta: A crescut foarte mult, joacă bine

Marian Vanghelie este mândru de Victor Ponta: A crescut foarte mult, joacă bine
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Mar 2013   •   18:14

Marian Vanghelie, liderul organizaţiei PSD Sector 5, a declarat sâmbătă la Craiova că premierul Victor Ponta 'a crescut foarte mult' şi 'joacă bine' şi a reamintit că el nu l-a votat pentru funcţia de şef al partidului la precedentul congres al PSD, ci a afirmat deschis că a votat cu Mircea Geoană, relatează pesurse.ro.

'La Congres am spus: Victor nu te votez, Victor fiind preşedintele nostru. Eu cred că asta înseamnă demnitate, nu să-i spun că îl votez şi pe el şi pe Geoană. Nu, am spus votez Mircea Geoană şi nu-mi este ruşine şi sunt mândru pentru chestia asta. Pot să va spun astăzi cu mâna pe inimă că Ponta a crescut foarte mult şi sunt mândru că Victor Ponta joacă bine. Şi când spun că joaca bine, e bine aşa', a spus Vanghelie la conferinţa de alegeri a filialei PSD Craiova.

În opinia sa, după congresul din 20 aprilie social-democraţii trebuie să se axeze exclusiv pe guvernare şi pe rezolvarea problemelor României şi dacă vor reuşi acest lucru, atunci vor rămâne la putere 10 sau chiar 15 ani.

'România nu mai are nevoie de bătălii politice, ca nebunii ne batem încontinuu, haideţi să ne batem trei luni în campanii şi după aia să facem ceva şi pentru ţara asta. Odată cu reaşezarea partidului, după ce se termina Congresul nu trebuie decât să ne ocupăm să vedem cum funcţionează Guvernul, România şi cum putem să ajutăm aceşti oameni din această ţară pentru că speranţa este în noi. Dacă ştim să ne implicăm, rămânem 10-15 ani, dacă nu vom avea aceleaşi probleme pe care le au colegii aceia portocalii care se bat între ei şi nu mai ştiu ce culoare poarta la gât. Un lider adevărat nu se înconjoară decât de lideri, nu de oameni care nu fac decât pantofii', a mai spus Vanghelie.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close