Antena 3 Politică Marian Vanghelie face dezvăluiri explozive despre mitele uriaşe de la sediul SRI

Marian Vanghelie face dezvăluiri explozive despre mitele uriaşe de la sediul SRI

de S.T.    |    23 Mai 2019   •   17:04
Marian Vanghelie face dezvăluiri explozive despre mitele uriaşe de la sediul SRI
Sursa foto: Foto: captură Antena 3

DNA cere redeschiderea dosarului care îl vizează pe fostul director al Serviciului Român de Informaţii, George Maior, în urma dezvăluirilor Antena 3.

UPDATE: În urma declarațiilor făcute de Marian Vanghelie, dl Gruia Stoica a transmis pe adresa redacției un drept la replică, pe care îl redăm mai jos.

 

---

Cererea a fost deja înaintata Instanţei Supreme şi vizează mita de 500.000 de euro pe care Tiberiu Urdăreanu i-ar fi dat-o lui Gabriel Oprea în sediul SRI din Băneasa, la solicitarea lui George Maior.

Marian Vanghelie susține că fostul prim adjunct al Serviciului Român de Informaţii, Florian Coldea, lua milioane de euro mită de la oameni care au reușit să facă afaceri de miliarde cu terenurile statului român.

„Aceste sute de milioane de euro se dădeau pe niște drepturi litigioase care erau cumpărate pe te miri ce. Vorbesc de dosarele ANRP. (...) Într-un singur an s-au dat două miliarde de euro pe niște drepturi litigioase cumpărate de niște „băieți deștepți”. Dădeau și ei zece milioane de euro pe un drept litigios și luau 100-150 de milioane”, a spus Vanghelie, joi seară, la Antena 3.

Potrivit lui Vanghelie, s-a dat mită și de 25 de milioane de euro chiar în sediul SRI.

„Nu vreau să dau nume, am spus la modul general. Sunt foarte mulți în procese și le e frică să vorbească”, a mai spus fostul primar.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close