Antena 3 CNN Politică Marian Vanghelie, în SUA: Voi colabora şi cu Traian Băsescu ca să atrag investiţii străine

Marian Vanghelie, în SUA: Voi colabora şi cu Traian Băsescu ca să atrag investiţii străine

Marian Vanghelie, în SUA: Voi colabora şi cu Traian Băsescu ca să atrag investiţii străine
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Ian 2011   •   12:52

Marian Vanghelie, aflat într-o vizită în SUA, s-a întâlnit miercuri cu oficiali ai Departamentului de Comerţ al SUA. Primarul a spus că este dispus să facă orice efort, inclusiv de a colabora cu Guvernul Boc şi cu preşedintele Băsescu, în scopul atragerii investiţiilor străine în România, în special pe cele din SUA, informează Mediafax.

Primarul Sectorului 5 a purtat discuţii cu Jay Burgess şi Ryan Barnes, înalţi oficiali ai Departamentului de Comerţ al SUA. Scopul întâlnirii a fost de a identifica posibilităţile de atragere a unor investitori americani în România.

În timpul discuţiilor, Vanghelie a subliniat faptul că România este un loc excelent pentru investiţii."Sunt dispus să fac orice efort, inclusiv acela de a colabora cu actualul Guvern şi cu preşedintele Băsescu, pentru a atrage investiţiile străine în România - în special pe cele din Statele Unite ale Americii, având în vedere faptul că situaţia economică a ţării noastre este la pământ", a spus Marian Vanghelie

În urma întânirii, oficialii Departamentului de Comerţ al SUA au stabilit un calendar de contacte pentru perioada următoare.

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie SUA
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close