Antena 3 CNN Politică Marian Vanghelie şi Oana Niculescu-Mizil, un cuplu oficial. Vezi unde au petrecut prima vacanţă împreună

Marian Vanghelie şi Oana Niculescu-Mizil, un cuplu oficial. Vezi unde au petrecut prima vacanţă împreună

Marian Vanghelie şi Oana Niculescu-Mizil, un cuplu oficial. Vezi unde au petrecut prima vacanţă împreună
Sursa foto: Foto: agenda.ro
de N.B.    |    18 Ian 2012   •   21:38

Într-o ţară care fierbe, mai e loc şi de iubire. Cea mai nouă şi mai surprinzătoare poveste de amor vine de pe scena politică. Marian Vanghelie şi-a destăinuit la miez de noapte povestea de dragoste cu Oana Niculescu-Mizil. Consumată discret, în Alpii Francezi, idila nu mai este un secret.

Primarul Sectorului 5 a recunoscut aseară, în direct la Antena 1, că îşi iubeşte colega de partid şi că nu este exclus să îmbrace costumul de ginerică, la un moment dat.

"Trăim o "întâmplare" umană specială, dar atât de obişnuită, care ne face fericiţi şi care nu supără pe ceilalţi", a scris Oana pe blogul personală.

Şi ca doi oameni liberi care sunt, primarul Sectorului 5 şi-a luat femeia iubită, deputat în sectorul lui, şi a dus-o tocmai în Alpii Francezi, în vacanţă. Au ales o staţiune luxoasă, iar îndrăgostitul Vanghelie a plătit 120 de mii de euro pentru o săptămână ca în poveşti.

Iubirea dintre cei doi s-a înfiripat în lungile călătorii de partid. Oana şi Marian au mers pretutindeni împreună şi,  în timp ce iubirea de acasă pălea, distanţa şi activităţile de partid i-au apropiat din ce în ce mai tare.
 
Până să devină un cuplu, Oana Niculescu şi Marian Vanghelie au avut fiecare o altă pereche. Marian Vanghelie este împreună cu Charlotte, mama fiului său, de 28 de ani. Oana este şi ea căsătorită de 15 ani cu omul de afaceri libanez Jamil Tohme, iar naş i-a fost chiar colegul de partid, Mădălin Voicu.

 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close