Antena 3 CNN Politică Marian Vanghelie surprinde: S-ar putea să candidez la Primăria Capitalei sau la Sectorul 5! De la ce partid

Marian Vanghelie surprinde: S-ar putea să candidez la Primăria Capitalei sau la Sectorul 5! De la ce partid

Marian Vanghelie ar putea candida la Primăria Capitalei. Fostul primar al Sectorului 5 a făcut dezvăluiri surprinzătoare, în exclusivitate, pentru Antena 3.

Marian Vanghelie surprinde: S-ar putea să candidez la Primăria Capitalei sau la Sectorul 5! De la ce partid
Sursa foto: Hepta
de Mirabela Vasile    |    18 Iun 2020   •   19:00

”S-ar putea să candidez, am mai multe propuneri. Suntem în discuții. Partidul meu este înființat nou și eu îl conduc. Suntem în discuții cu mai multe partide, din astea mai micuțe pentru că nu ne interesează să discutăm cu PSD și PNL.

Cred că în România trebuie cu totul și cu totul altceva în acest moment. Da, au fost propuneri. Pentru a candida la Primăria Capitalei. În sondaje am 40% la Sectorul 5 și aș câștiga.”, a spus fostul primar al Sectorului 5.

Pot candida pe persoană fizică în Sectorul 5

”Au fost propuneri. Nu știu încă ce o să fac. Eu am fost consacrat la primăria Sectorului 5, nu mă duc să candidez în altă parte.

În funcție de ce decid mai mulți președinți de partid. Încercăm să ne coalizăm cu alte partid, pentru a putea avea o forță. 

În Sectorul 5 pot candida pe persoană fizică, cum am spus eu la un moment dat. Chiar o să mă gândesc”, a spus Marian Vanghelie.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close