Antena 3 CNN Politică Marian Vanghelie: Traian Băsescu se pregăteşte să facă o campanie neagră (VIDEO)

Marian Vanghelie: Traian Băsescu se pregăteşte să facă o campanie neagră (VIDEO)

Marian Vanghelie: Traian Băsescu se pregăteşte să facă o campanie neagră (VIDEO)
Sursa foto: Marian Vanghelie
24 Oct 2009   •   13:23

Marian Vanghelie l-a atacat dur pe Traian Băsescu. Preşedintele PSD Bucureşti spune că oamenii s-au săturat de corupţie şi de un preşedinte care ştie doar să dezbine. De asemenea, Marian Vanghelie i-a acuzat pe şeful statului şi pe democrat-liberali de şantaj şi de faptul că aceştia creează dosare penale.

Critici extrem de dure la reuniunea social-democraţior desfăşurată la Poiana Braşov. Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie l-a atacat în mod direct pe preşedintele Băsescu: ?Sunt cei 100 de milioane de care am spus şi au spus şi cei din mass media că Traian Băsescu îi are pentru a face această campanie neagră. Sunt cei 100 de milioane cu care Traian Băsescu este pregătit să facă turism electoral?.

Preşedintele PSD Bucureşti nu i-a ocolit nici pe miniştrii demişi din Guvernul Boc. ?Domnişoara Elena Udrea, 57% din populaţia României spune că este obraznică. Monica Ridzi, care 70% din populaţie spune că trebuia schimbată şi trebuia să îşi dea demisia şi a fost prinsă şi de DNA şi de toate instituţiile statului, nu trebuia schimbată de Traian Băsescu a doua zi? A încercat să şantajeze, a încercat să pună într-o situaţie delicată pe ministrul nostru Dan Nica, încearcă în continuare, împreună cu ministrul Blaga, să facă dosare penale. Ceea ce faceţi, aia veţi primi în următoarea perioadă. Faceţi dosare, dosare veţi primi?, avertizează preşedintele PSD Bucureşti.

Organizaţiile PSD Bucureşti, Giurgiu şi Ilfov vor depune, săptămâna viitoare, două plângeri penale împotriva lui Emil Boc şi a lui Vasile Blaga.

Peste 1.300 de social-democraţi din organizaţiile PSD Bucureşti, Giurgiu şi Ilfov, aflate sub coordonarea lui Marian Vanghelie participă, în acest weekend, la pregătirea prealabilă campaniei pentru alegerile prezidenţiale.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close