Antena 3 CNN Politică Marius Budăi dezvăluie de unde ar fi luat Cîţu banii pentru primarii PNL: "Rușine, Cîțule, rușine!"

Marius Budăi dezvăluie de unde ar fi luat Cîţu banii pentru primarii PNL: "Rușine, Cîțule, rușine!"

Marius Budăi, deputat PSD şi fost ministru al Muncii, susţine că banii pe care i-a dat Florin Cîțu primarilor PNL care l-au votat la congres provin din pensii. „Așadar, dragi părinți și bunici, cu banii dumneavoastră și-a cumpărat Cîțu funcția de președinte al PNL", spune acesta.

Marius Budăi dezvăluie de unde ar fi luat Cîţu banii pentru primarii PNL: "Rușine, Cîțule, rușine!"
de Claudia Popovici    |    07 Oct 2021   •   21:16

Marius Budăi, deputat PSD şi fost ministru al Muncii, spune că bugetul Ministerului Muncii a fost tăiat cu 3 miliarde de lei la ultima rectificare bugetară, pentru ca 1 miliard de lei să fie redistribuit către fondul de rezervă aflat la dispoziția premierului.

"Știți de unde provin banii pe care i-a dat Cîțu primarilor PNL care l-au votat la congres? Ei bine, de la PENSII! Bugetul Ministerului Muncii a fost tăiat cu 3 miliarde de lei la ultima rectificare bugetară, pentru ca 1 miliard de lei să fie redistribuit către fondul de rezervă aflat la dispoziția premierului, din care au fost plătiți, ieri, primarii PNL", spune Marius Budăi pe pagina sa de socializare.

Marius Budăi: "Rușine, Cîțule, rușine!"

"Așadar, dragi părinți și bunici, cu banii dumneavoastră și-a cumpărat Cîțu funcția de presedinte al PNL! La pensii, salarii și alocații nu a dat niciun leu, ba chiar a luat, dar a dat politrucilor din partid, ca să îl aleagă presedinte! Rușine, Cîțule, rușine", mai spune Marius Budăi.

PSD depune plângere penală pe numele lui Florin Cîțu. Ciolacu: ”Cîțu și-a plătit funcția la Congres!”

”Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame! Au alocat 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR.

Cîțu și-a plătit funcția la Congres, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiți! Iohannis și Cîțu tocmai i-au condamnat la frig, cu spitale și școli închise!

Așa crede Iohannis că ne pune pe toți cu botul pe labe! Fostul primar al Sibiului a pierdut total contactul cu realitatea, crezând că așa îl va putea tine pe Cîțu, un premier deja mort, în funcție!

Le spun clar: în ciuda tuturor amenințărilor și a deciziilor profund nedrepte ale guvernării lor eșuate, nu vom ceda! Vor primi în schimb ceea ce merită:

1. plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern;

2. atacăm și desființăm hotărârea de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă;

3. Cîțu va pleca! De tot!”, scrie Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close