Antena 3 CNN Politică Marius Budăi: „Guvernul nu am bani” este arogant! E o lovitură extrem de dură pentru seniorii acestei țări!

Marius Budăi: „Guvernul nu am bani” este arogant! E o lovitură extrem de dură pentru seniorii acestei țări!

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a reacționat în termeni extrem de duri la anunțul premierului Ludovic Orban cu privire la incertitudinile legate de majorările de pensii și alocații pentru copii, în 2020.

Marius Budăi: „Guvernul nu am bani” este arogant! E o lovitură extrem de dură pentru seniorii acestei țări!
19 Ian 2020   •   11:25

”Sunt extrem de trist. Nu există aroganță mai mare și nepăsare mai mare la un Guvern” a spus Marius Budăi, într-o intervenție telefonică la Antena 3. 

Fostul ministru a făcut o comparație cu măsurile de austeritate adoptate de Guvernul Boc, arătând că Guvernul Orban îl depășește în aroganță.

”După ce că nu sunt capabili să găsească soluții pentru ridicarea nivelului de trai al romanilor, acum Guvernul Nu Am Bani, reprezentat de Orban, este și arogant. Ne spune pe față v-am prostit în alegerile parlamentare, va mai prostesc un pic până îmi fac anticipatele și după aceea nu îmi mai pasă de voi”, a spus Marius Budăi, la Antena 3.

Alocațiile pentru copii nu se vor dubla așa cum s-a votat prin lege nici măcar după rectificarea de la jumătatea anului. Acum, Guvernul a prorogat dublarea alocațiilor pe motiv că în buget nu au fost cuprinse sumele aferente creșterii. Însă, premierul Ludovic Orban spune că nu este obligatoriu ca alocațiile să fie dublate din a doua jumătate a anului, ci că e nevoie de o analiză a fondurilor disponibile la buget.

 

×
Subiecte în articol: Marius Budăi
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close