Marius Budăi: USR ar trebui să-și schimbe numele în Uniunea Salvați-i pe Români de USR-iști

de Georgiana Adam    |    13 Ian 2021   •   11:50
Marius Budăi: USR ar trebui să-și schimbe numele în Uniunea Salvați-i pe Români de USR-iști Hepta

Fost ministru PSD al Muncii, deputatul Marius Constantin Budăi, spune că Uniunea Salvați România ar trebui să își schimbe numele în Uniunea Salvați-i pe Români de USR-iști.

În postarea făcută pe Facebook, Budăi susţine că niciunul dintre angajamentele pe care USR-PLUS și le-a luat în campania electorală nu sunt respectate, dând ca exemple "veniturile înghețate pentru români, investiții în infrastructură amânate și pandemia scăpată de sub control".

"Uniunea Salvați-i pe Români de USR-PLUS!

Uniunea Salvați România ar trebui să își schimbe numele în Uniunea Salvați-i pe Români de USR-iști! Asta deoarece niciunul dintre angajamentele pe care USR-PLUS și le-a luat în campania electorală nu sunt respectate! 

Budăi: Coaliția de Guvernare se ceartă permanent, în pofida încercărilor lui Iohannis de a-i aduce la masa dialogului

În schimb, membrii Coaliției de Guvernare de la USR-PLUS și PNL nu fac altceva decât să se certe permanent între ei, în pofida încercărilor președintelui Klaus Iohannis de a-i aduce la masa dialogului.

Prima dintre promisiuni, și anume scutirea salariului minim de taxe și impozite s-a tradus prin înghețarea salariului minim, care, pe lângă faptul că nu mai crește, rămâne cu același regim de taxare și impozitare.

Autostrăzile pe care le desenau pe hârtie înainte de alegeri rămân simple desene, noul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, altminteri un critic al guvernărilor anterioare ca reprezentant al Asociației Pro Infrastructura, anunțând că lucrările la Comarnic-Brașov ar putea începe, cel mai devreme, peste... trei ani.

Ministrul Justiției, Stelian Ion, a încălcat Referendumul pe Justiție, promovat de Dreapta în anul 2019, încă de la prima ședință de Guvern, când a promovat o OUG exact pe tema justiției. Mai mult, același Stelian Ion a anunțat că va modifica condițiile de pensionare a magistraților, astfel că s-a trezit cu un val de plecări din sistem. În fața acestei situații, ministrul Justiției a anunțat că va renunța la modificări, astfel că USR-PLUS a îngropat rapid o altă temă de-a sa de campanie, și anume pensiile speciale.

Budăi: Tabloul guvernări PNL-USR-PLUS-UDMR: venituri înghețate, investiții în infrastructură amânate, pandemia scăpată de sub control

În plină pandemie, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, nu participă la conferințele de presă pe tema vaccinării, ci deleagă aceste atribuții secretarului de stat Andrei Baciu, dar, în schimb, dă comunicate de presă despre programul umoristic de la TVR din noaptea de Revelion. 

Mai mult, Voiculescu evită să se pronunțe pe tema programului de vaccinare, în vreme ce diverși deputați PNL declară public că nu au încredere în noul ministru USR-PLUS al Sănătății. Și peste toate acestea vaccinurile care ar trebui ținute la -70 de grade Celsius ajung la spitale în cutii de pizza, iar Ministerul Sănătății răspunde cu... glume pe rețelele de socializare.

Acesta este tabloul noii guvernări PNL-USR-PLUS-UDMR: venituri înghețate pentru români, investiții în infrastructură amânate și pandemia scăpată de sub control! Salvați-i pe români de USR-iști!", a scris Marius Constantin Budăi, pe pagina de Facebook.

Parteneri
x close