Antena 3 CNN Politică Budăi (PSD): "Avem o creștere economică aproape cât alcoolemia lui Cîțu, mai ceva ca realizările la hectar ale lui Ceaușescu"

Budăi (PSD): "Avem o creștere economică aproape cât alcoolemia lui Cîțu, mai ceva ca realizările la hectar ale lui Ceaușescu"

Deputatul PSD Marius Constantin Budăi, fost ministru al Muncii, spune că România are o creştere economică aproape cât alcoolemia lui Cîţu.

Budăi (PSD): "Avem o creștere economică aproape cât alcoolemia lui Cîțu, mai ceva ca realizările la hectar ale lui Ceaușescu"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Aug 2021   •   11:33

Social-democratul explică faptul că premierul compară rezultatele din 2021 cu cele din anul de criză 2020.

În acest fel, rezultatele sunt mai ceva ca realizările la hectar ale lui Nicolae Ceaușescu, spune Budăi.

"Avem o creștere economică aproape cât… alcoolemia lui Cîțu

Budăi: "Premierul are iar creștere economică record, mai ceva ca realizările la hectar ale lui Nicolae Ceaușescu"

Încă prim-ministrul Florin Cîțu are iar creștere economică record, mai ceva ca realizările la hectar ale lui Nicolae Ceaușescu! Așa e când compari cu anul de criză 2020!

Mai grav, însă, este faptul că această creștere economică nu se resimte în buzunarele românilor, ci e făcută pe spatele lor! 

Creșterea vine din scumpirile record la energie, din prețurile mărite, din inflația care galopează și din veniturile înghețate ale românilor!

Constantin Budăi: "Creșterea economică nu se resimte în buzunarele românilor, e făcută pe spatele lor"

Fantasmele lui Cîțu afectează 99% dintre români, căci el guvernează, așa cum ne-a spus, pentru acei 1% care simt această creștere!

Românii știu toate acestea, Cîțule!", este mesajul transmis, marţi, de Marius Constantin Budăi, fost ministru PSD al Muncii. 

×
Subiecte în articol: Marius Constantin Budăi alcoolemie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close