Antena 3 CNN Politică Marius Constantin, primarul orașului Băicoi, ales noul președinte al PUSL Prahova

Marius Constantin, primarul orașului Băicoi, ales noul președinte al PUSL Prahova

Marius Constantin, primarul orașului Băicoi, a fost ales președinte al PUSL Prahova, în cadrul unei ședințe ce a avut loc la Ploiești și la care au participat sute de delegați din tot județul.

de Georgiana Adam    |    27 Ian 2024   •   11:32

"Este o mare onoare să devin președintele organizației județene a unui partid care își dorește să schimbe scena politică din România. (...) Este o responsabilitate, dar este și o luptă pe care PUSL trebuie să o înceapă. Cred că s-a înțeles greșit că noi, oamenii din România, partidele din România, suntem într-o concurență. Am ajuns să trăim într-o societate dezbinată, în care se dezvoltă ura, agresivitatea, în loc să vedem că de fapt astăzi trebuie să declanșăm stare de urgență în politica românească pentru că sunt alții în afară, care ne doresc răul (...) Trebuie să ne strângem, să luptăm și să avem reacție împotriva celor care vor să ne distrugă unitatea. (...) Partidul Umanist Social Liberal este un partid care dorește să pună mai presus omul și valorile sale", a fost mesajul transmis de noul președinte al PUSL Prahova.

La alegerile de la Ploiești au fost prezenți președintele Forului de Conducere Colegială al PUSL, deputatul Grațiela Gavrilescu, și lideri centrali ai formațiunii politice, printre care europarlamentarul Maria Grapini, președintele Institutului de Studii Social-Liberale al PUSL, Lavinia Șandru, și președintele executiv al partidului, Cristian Popescu Piedone. De asemenea, la conferință au luat parte, ca invitați, reprezentanți ai PSD Prahova, în frunte cu președintele organizației, Virgiliu Daniel Nanu, alături de parlamentarii PSD Rodica Paraschiv, Laura Moagher și Bogdan Toader.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

PUSL, prin vocea președintelui executiv Cristian Popescu Piedone, a anunțat susținerea pentru Virgiliu Nanu, prefectul de Prahova, la alegerile pentru Consiliul Județean.

"Colaborarea din ultimii patru ani, în domeniul administrației locale, în Consiliul Județean, în consiliile locale, ca și cea avută cu colegii mei din Grupul Social-Democrat, din Parlament, ne-au determinat să susținem candidatura domnului Virgiliu Nanu, ca o garanție pentru cetățenii din localitățile unde alianța PSD-PUSL a avut putere de decizie că proiectele începute vor continua și vor fi urmate de altele noi, dar și ca o speranță, în acest an electoral, pentru ceilalți, că alianțele politice pot funcționa onest, spre binele comunității, atunci când sunt făcute de oameni de cuvânt", a declarat Grațiela Gavrilescu, președintele BEX PUSL.

×
Subiecte în articol: PUSL
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close