Antena 3 CNN Politică Marius Pieleanu: Victor Ponta a pierdut alegerile pentru că PSD este un partid prea mare

Marius Pieleanu: Victor Ponta a pierdut alegerile pentru că PSD este un partid prea mare

Marius Pieleanu: Victor Ponta a pierdut alegerile pentru că PSD este un partid prea mare
Sursa foto: Foto: VideoNews
30 Noi 2014   •   19:45
Sociologul Marius Pieleanu a explicat, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", realizată de Radu Tudor, la Antena 3, că Victor Ponta a pierdut alegerile din cauza mai multor factori, unul dintre aceştia este faptul că PSD este un partid prea mare şi fără busolă în acest moment. 
 
”Problema cea mai mare a acestui partid este numărul prea mare de membri. Aproape 600.000 de membri este prea mult şi ar fi nevoie de un partid mai suplu. Este nevoie de o elită de 100.000 de profesionişti, de guvernanţi, de oameni care să asigure o conducere unitară a acestui partid.
 
Problema acestui partid este de lărgire a bazinului electoral. Îmi pare rău, dar cred că s-au făcut prea multe reproşuri lui Liviu Dragnea. El a stors tot ce se putea din bazinul electoral al stângii.
 
Eu nu am auzit ca liderul TSD să aibă vreo acţiune concretă pentru tineri. El trebuia să empatizeze cu această categorie de electorat.
 
La Victor Ponta nu a fost o greşeală fatală cum a fost la Mircea Geoană. Aici a fost vorba de o sumă de greşeli mici, care au dus la această înfrângere”, a spus Marius Pieleanu, la Antena 3.
 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close