Antena 3 CNN Politică Marko Bela: Remanierea nu e necesară şi nici un ministru UDMR nu ar trebui să fie vizat

Marko Bela: Remanierea nu e necesară şi nici un ministru UDMR nu ar trebui să fie vizat

Marko Bela: Remanierea nu e necesară şi nici un ministru UDMR nu ar trebui să fie vizat
Sursa foto: Foto: INTACT Images
05 Oct 2011   •   12:27

Vicepremierul Marko Bela a declarat, miercuri, în cadrul unei intervenţii la RFI, că nu consideră necesară o remaniere guvernamentală în acest moment şi că nici un ministru membru al UDMR nu ar trebui vizat în cadrul acestei măsuri.

"Daca ne gandim la ideea remanierii ca si schimbare a unor ministri, eu as zice ca in mers am avut o anumita remaniere. Daca va uitati la lista Guvernului, veti vedea ca difera destul de mult fata de lista initiala, de la sfarsitul anului 2009. Deci treptat-treptat a avut loc o astfel de remaniere si din acest punct de vedere eu nu vad ca in acest moment ar trebui sa avem o astfel de schimbare. Din punctul nostru de vedere, nicicum", a precizat el.

Mai mult decât atât, politicianul a precizat că, deşi uniunea nu ia în considerare o remaniere, fiecare partid are dreptul de a lua propriile decizii în această privinţă.

"UDMR nu s-a gândit la o astfel de remaniere, dar fiecare partid are posibilitatea să decidă dacă vrea să-şi schimbe miniştrii. Bineînţeles că în principiu, cei din coaliţie nu trebuie să fie de acord cu aceste schimbări, dar totuşi, la urma urmei, e dreptul partidului respectiv să facă o astfel de schimbare"

Întrebat de jurnalişti dacă miniştri din UDMR ar trebui vizaţi de remaniere, Marko Bela a răspuncă că "nu".

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close