Antena 3 CNN Politică Marko Bela: Sper ca mesajul lui Lăzăroiu să nu fie o ameninţare indirectă

Marko Bela: Sper ca mesajul lui Lăzăroiu să nu fie o ameninţare indirectă

Marko Bela: Sper ca mesajul lui Lăzăroiu să nu fie o ameninţare indirectă
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Apr 2011   •   17:06

Declaraţiile consilierului prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, potrivit cărora UDMR este o formaţiune tolerată şi un partener comod de guvernare i-au pus pe jar pe liderii Uniunii.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a ţinut joi să îl asigure pe Sebastian Lăzăroiu că Uniunea nu va dispărea de pe scena politică şi va vota întotdeauna aşa cum decide, nu cum vor celelalte partide.

Nici vicepremierul Marko Bela nu priveşte cu ochi buni declaraţiile lui Sebastian Lăzăroiu. Fostul lider UDMR a afirmat că Uniunea a ajuns în Legislativ în urma voturilor maghiarilor, şi nu din mila unuia sau altuia.

"UDMR nu va vota niciodată aşa cum vrea Sebastian Lăzăroiu, PDL-ul, PSD-ul sau PNL-ul. Va vota de fiecare dată aşa cum decidem noi", a punctat preşedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

"Sper să nu fie un mesaj voalat sau o ameninţare indirectă. UDMR este pe scena politică românească şi în Parlament nu prin bunăvoinţa unora sau mila altora", a spus vicepremierul Marko Bela.

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, recent, că UDMR ar fi o formaţiune "tolerată" care, cu timpul, pe termen lung, ar putea fi absorbită de un partid românesc.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close