Antena 3 CNN Politică Marko Bela: UDMR nu va susţine moţiunea

Marko Bela: UDMR nu va susţine moţiunea

Marko Bela: UDMR nu va susţine moţiunea
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Oct 2010   •   15:56

UDMR nu va susţine moţiunea de cenzură, a anunţat Marko Bela. Vicepremierul a precizat că membrii partidului vor participa la dezbateri, dar se vor abţine de la vot.

“Am decis să nu susţinem moţiunea de cenzură. Fiind vorba de un act politic, răspunsul nostru este la fel, unul politic. Vom fi prezenţi la dezbateri, dar nu vom vota”, a declarat Marko Bela.

„După ce PDL a luat o astfel de decizie şi ceilalţi colegi la fel, după părerea mea e mult mai bine aşa”, a adăugat liderul UDMR.

Referitor la o eventuală întâlnire cu reprezentanţii Opoziţiei, Bela a precizat că niciodată "nu s-a pus o astfel de problemă”.

 


Duminică seară, parlamentarii PDL au anunţat că vor rămâne în sală, dar nu vor vota la dezbaterea moţiunii de cenzură. Mircea Toader a mai precizat că nici UDMR, nici UNPR nu vor vota în favoarea moţiunii.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat însă că "absolut toti" parlamentarii social-democrați  vor fi prezenţi miercuri în plen. Si liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat luni, că toti parlamentarii liberali vor vota în favoarea moţiunii de cenzură.



 

 

×
Subiecte în articol: Marko Bela motiune de cenzura vot
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close