Antena 3 CNN Politică Marko: Nu am discutat nimic despre remaniere. Kelemen: Poate Oltean are relaţii cu Cel de Sus

Marko: Nu am discutat nimic despre remaniere. Kelemen: Poate Oltean are relaţii cu Cel de Sus

Marko: Nu am discutat nimic despre remaniere. Kelemen: Poate Oltean are relaţii cu Cel de Sus
Sursa foto: Marko Bela
04 Iun 2010   •   13:26

Preşedintele UDMR, Marko Bela, a declarat, vineri, că nu are cunoştinţă de pregătirea unei remanieri guvernamentale, subliniind că subiectul nu a fost discutat cu reprezentanţii Uniunii nici în şedinţele Coaliţiei şi nici în reuniunile Guvernului.

"Nu s-a discutat până în prezent nimic de remaniere, nici în Coaliţie şi nici în Guvern", a declarat Marko Bela citat de Mediafax.

Şi ministrul Culturii şi Patrimoniului Naţional, Hunor Kelemen, susţine că posibilitatea remanierii nu intră în discuţie, cel puţin până la toamnă.

"Am auzit astăzi ce-a declarat Ioan Oltean. Eu vă spun că astfel de discuţii nu au fost în Coaliţie, nu au fost în Guvern. Până acum, poziţia a fost, şi rămâne această poziţie, că nu se face nicio remaniere în această perioadă. Cel puţin până în toamnă nu se pune problema remanierii. Asta a fost şi declaraţia preşedintelui, asta a fost şi a premierului şi a vicepremierului. Nici măcar nu s-a pus această problemă. Poate domnul Oltean are relaţii transcedentale cu cel care ştie totul, cel de Sus. Noi nu cunoaştem astfel de intenţii", a declarat preşedintele executiv al UDMR.

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, că până la finele lunii iunie sau la începutul lunii iulie, după aplicarea măsurilor de austeritate, trebuie să aibă loc o remaniere a Guvernului, fără a menţiona la ce miniştri se referă.

"Sunt unii miniştri care nu au confirmat", a spus Ioan Oltean, arătând că unul dintre miniştrii de care el, personal, ar fi nemulţumit este Mihai Şeitan, ministrul Muncii.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: remaniere discutie coalitie guvern
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close