Antena 3 CNN Politică "Guvernul Orban, mai periculos decât COVID-19". PSD acuză Executivul că a îmbolnăvit populaţia cu măşti neconforme

"Guvernul Orban, mai periculos decât COVID-19". PSD acuză Executivul că a îmbolnăvit populaţia cu măşti neconforme

PSD intervine în scandalul măştilor neconforme şi acuză guvernul liberal că a permis ca piaţa autohtonă să fie inundată de produse necorespunzătoare, în ciuda faptului că are la dispoziţie organisme de omologare şi de control al conformităţii materialelor sanitare.

"Guvernul Orban, mai periculos decât COVID-19". PSD acuză Executivul că a îmbolnăvit populaţia cu măşti neconforme
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    26 Noi 2020   •   14:45

"Zeci de mii de români s-au infectat pentru că măștile cumpărate nu le ofereau, în realitate, nicio protecție! Iar singurul vinovat este guvernul Orban care, cu toate organele statului la dispoziție, a permis ca farmaciile, hipermarketurile și depozitele să fie inundate de măști neconforme.

Orban și miniștrii săi caută vinovați în altă parte și se declară 'dezamăgiți'. N-au făcut nimic, iar asta îi face direct vinovați pentru creșterea numărului de infectări.

Guvernul-catastrofă Orban a devenit mai periculos decât coronavirusul! Orban trebuie să își asume responsabilitatea pentru că români și-au aruncat practic banii pe geam pentru a cumpăra niște măști care nu le-au oferit nicio protecție", se spune într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

 

Scandalul măştilor neconforme ia amploare

Însuşi preşedintele Klaus Iohannis a cerut retragerea măştilor neconforme de pe piaţă, după ce ministrul Economiei, a anunţat, ieri, că jumătate dintre măştile din comerţ nu protejează împotriva coronavirusului.

Ministrul liberal susţine că statul nu poate interveni pentru retragerea acestor produse iar soluţia ar fi ca măştile neconforme să aibă etichete, pe care să se precizeze că nu oferă protecţie corespunzătoare.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close