Antena 3 CNN Politică Mazăre: Madame Udrea a ajuns neica nimeni seara la Cotroceni şi a doua zi era ministru

Mazăre: Madame Udrea a ajuns neica nimeni seara la Cotroceni şi a doua zi era ministru

Mazăre: Madame Udrea a ajuns neica nimeni seara la Cotroceni şi a doua zi era ministru
Sursa foto: Foto: INTACT Images
12 Aug 2011   •   19:57

Primarul Radu Mazăre a comentat, în direct la emisiunea "La ordinea zilei”, declaraţiile Elenei Udrea legate de cazinoul de la Constanţa. Mai exact, ministurl Turismului a declarat că este de acord cu reabilitarea acestui punct, dar că destinaţia locului ar trebui să fie pentru public.

"M-aş bucura să văd că vin turiştii iarna pe litoralul românesc, să joace la cazino, aşa cum o fac în alte părţi”, a declarat Elena Udrea.

Radu Mazăre a declarat că după 11 ani de condus Primăria, nu vrea să comenteze sfaturile "lui madame Udrea, care a ajuns o neica nimeni seara la Cotroceni şi a doua zi era ministru”.

Mazăre a arătat că guvernul nu face nimic altceva decât să taie de la pensii, de la salarii, de la spitale, de la mame, de la ajutoarele de handicapaţi, dar dau bani grei pentru renovarea clădirii Guvernului sau pentru renovarea cazinoului.

"Eu nu voi face niciodată aşa ceva. Mâncarea de la gura pensionarilor şi a amărâţilor nu o să o tai niciodată ca să repar cazinou, ca să fie limpede”, a conchis Radu Mazăre.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close