Antena 3 CNN Politică Mazăre va medita pe ritmuri de samba cu privire la candidatură: Discursurile celorlalţi m-au plictisit

Mazăre va medita pe ritmuri de samba cu privire la candidatură: Discursurile celorlalţi m-au plictisit

Mazăre va medita pe ritmuri de samba cu privire la candidatură: Discursurile celorlalţi m-au plictisit
Sursa foto: Radu Mazãre
05 Feb 2010   •   17:51

Brazilia, plajă, ritmuri de samba şi carnaval. Sunt condiţiile ideale pe care liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre şi le doreşte pentru a medita la problema propriei sale candidaturi la şefia PSD. În timp ce asupra Constanţei se va bate un nou cod galben de ninsoare, edilul urbei de al malul mării va prticipa împreună cu fiul său, la Carnavalul de la Sao Paolo, ca invitat al Şcolii de samba Vai-Vai,.
"Nu au putut să mute cei din Brazilia carnavalul având în vedere că este Congresul PSD. Este timp să-mi depun candidatura. Chestiunile tehnice nu le-am discutat, o să-mi las toate actele şi dacă mă hotărăsc dau un telefon şi le depun?, a comentat ironic Mazăre
Întrebat pe cine ar vedea la şefia PSD, Mazăre a precizat că el ar fi o soluţie bună.
"Pe mine mă văd, dar nu m-am hotărât încă dacă o să candidez sau nu. În Brazilia voi avea timp să mă gândesc", a menţionat liderul PSD Constanţa.
Mazăre a mai susţinut că nu vede de ce ar susţine candidatura altcuiva de vreme ce nici unul din discursurile ţinute de candidaţii partidului la Consiliul Naţional al PSD nu l-au convins, ba chiar l-au plictisit.
"Dacă m-am plictisit înseamnă că nu m-a convins niciunul", a spus Mazăre.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Radu Mazare
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close