Antena 3 CNN Politică Medicul Ritli Ladislau, propus oficial pentru funcţia de ministru al Sănătăţii

Medicul Ritli Ladislau, propus oficial pentru funcţia de ministru al Sănătăţii

Medicul Ritli Ladislau, propus oficial pentru funcţia de ministru al Sănătăţii
Sursa foto: Foto:; ebihoreanul.ro
08 Aug 2011   •   14:25

Consiliul operativ al UDMR Bihor l-a propus oficial în funcţia de ministru al Sănătăţii pe medicul Ritli Ladislaue, directorul al Spitalului Clinic Municipal "Dr Gavril Curteanu" din Oradea, informează Mediafax.

Astfel, potrivit lui Szabo Odon, preşedintele executiv al UDMR Bihor, propunerea este oficială şi a fost anunţată în urma consultărilor de vineri, când au fost propuse şi alte variante, care nu au fost anunţate.

"Domnul doctor Ritli Ladislau este propunerea noastră oficială, pe care am decis-o în discuţiile de la sfârşitul săptămânii trecute. Am avut şi alte variante, dar aceasta este propunerea noastră clară şi oficială", a declarat, luni, preşedintele executiv al UDMR Bihor, Szabo Odon.

Acesta a mai spus că propunerea UDMR Bihor urmează să fie analizată de conducerea centrală a Uniunii şi înaintată premierului Emil Boc luni sau marţi.

 


Ritli Ladislau este unul dintre cei mai reputaţi medici din Oradea, ocupând de-a lungul ultimilor 30 de ani mai multe funcţii administrative. S-a născut la Oradea, la 8 iunie 1948, şi a absolvit Facultatea de Medicină din Timişoara în 1973 ca şef de promoţie.

Este căsătorit şi are doi copii, dintre care unul, Ritli Csongor Ladislau, a fost director al Spitalului de Recuperare din Băile 1 Mai şi consilier al fostului ministru al Sănătăţii Cseke Attila.



×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close