Antena 3 CNN Politică Meleșcanu, susținut în continuare de PSD pentru șefia Senatului. Dăncilă: „Vom merge până la capăt cu această candidatură”

Meleșcanu, susținut în continuare de PSD pentru șefia Senatului. Dăncilă: „Vom merge până la capăt cu această candidatură”

Meleșcanu, susținut în continuare de PSD pentru șefia Senatului. Dăncilă: „Vom merge până la capăt cu această candidatură”
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    09 Sep 2019   •   21:56

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, luni seara, că PSD a stabilit în Comitetul Executiv al partidului, să îl susţină în continuare pe Teodor Meleşcanu pentru funcţia de preşedinte al Senatului.

Viorica Dăncilă a precizat că e încrezătoare că senatorii PSD vor vota conform deciziei CEx.

„Îl susţinem în continuare pe domnul Teodor Meleşcanu şi cred cu tărie că mâine (marţi - n.r.) va fi ales preşedintele Senatului. 

Am vorbit cu domnul Meleşcanu despre candidatura domniei sale şi vom merge până la capăt cu această candidatură”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni seară, la finalul CEx al PSD de luni.

Citește și:

Teodor Meleșcanu: „Eu doresc consolidarea și succesul ALDE. De aceea am acceptat propunerea de a candida la președinția Senatului”

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close