Antena 3 CNN Politică Membrii PDL - îmbrăcaţi în culoarea PURITĂŢII. Vezi cine nu a respectat sloganul campaniei

Membrii PDL - îmbrăcaţi în culoarea PURITĂŢII. Vezi cine nu a respectat sloganul campaniei

Membrii PDL - îmbrăcaţi în culoarea PURITĂŢII. Vezi cine nu a respectat sloganul campaniei
Sursa foto: Foto: fivehundredpoundpeeps.blogspot.com
09 Iul 2012   •   16:21

La reuniunea de luni a Colegiului Director al PDL, majoritatea membrilor au venit îmbrăcaţi în haine de culoare albă. Însă sunt câţiva parlamentari care nu au respectat apelul făcut de liderii partidului şi au venit îmbrăcaţi în cămăşi în dungi sau carouri, scrie Mediafax.

Doar şapte dintre ei au venit îmbrăcaţi în alte culori. Printre aceştia se numără şi fostul ministrul al Agriculturii, Valeriu Tabără, care avea o cămăşă cu nuanţe de verde, Ioan Oltean îmbrăcat într-o cămaşă cu dungi albe şi albastre, Gheorghe Albu care purta o cămaşă în dungi albastre, roşii şi albe, iar Daniel Buda în nuanţe de crem şi maro.
   
Întrebat de ce nu a respectat sloganul ales de partid, "Vara asta se poartă alb", Ioan Oltean a spus că are şi culoarea albă printre nuanţele cămăşii pe care o purta.

Cei mai mulţi dintre membri sunt îmbrăcaţi însă în alb, în frunte cu Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Sulfina Barbu, Raluca Turcan, Cezar Preda, Cristian Preda, Roberta Anastase.  

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a declarat că sloganul democrat-liberalilor în campania pentru referendumul din 29 iulie va fi "Vara asta se poartă alb!", el făcând un apel ca toţi românii care sunt îngrijoraţi de derapajele de la democraţie să poarte alb în semn de protest.
 
Parlamentarii care au venit îmbrăcaţi în alte culori decât alb au arătat că au venit de la alte reuniuni şi din acest motiv nu au putut respecta sloganul PDL "Vara asta se poartă alb".
   

×
Subiecte în articol: Ioan Oltean
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close