Antena 3 CNN Politică Membrii PDL, suspendaţi din partid pe criterii "preferenţiale"

Membrii PDL, suspendaţi din partid pe criterii "preferenţiale"

Membrii PDL, suspendaţi din partid pe criterii "preferenţiale"
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Mar 2011   •   20:36

Surse PDL: Membrii Colegiului Director nu au fost de acord cu propunerea ca membrii PDL care sunt trimişi în judecată să fie suspendaţi din partid. Toţi membrii colegiului director au votat pentru această decizie, mai puţin preşedintele partidului, Emil Boc, care s-a abţinut. Membrii PDL vor fi suspendaţi din partid numai în anumite condiţii, printre care şi arestarea preventivă.

Astfel, membrii Colegiului Director au hotărât rămânerea la prevederile actuale ale statutului, care precizează că suspendarea se poate face în cazul arestării sau condamnării definitive.

Sursele menţionate au mai precizat că liderii PDL au acceptat introducerea dreptului membrilor PDL de a se autosuspenda.

De asemenea, Colegiul Director al PDL a mai decis ca derogarea de la criteriul vechimii necesare în formaţiune pentru cei care candidează la funcţiile de conducere să poată fi făcută la cerere, titrează Mediafax.

PDL a acceptat ca derogarea de la vechimea necesară celor care candidează la funcţiile de conducere în partid să poată fi făcută la cerere

Totodată, sursele citate au mai precizat că deciziile au fost luate cu o singură abţinere.


×
Subiecte în articol: pdl suspendare partid
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close