Antena 3 Politică Mesajul lui Dacian Cioloș, după vizita de la Ghimbav cu președintele Franței: Cifrele vorbesc de la sine!

Mesajul lui Dacian Cioloș, după vizita de la Ghimbav cu președintele Franței: Cifrele vorbesc de la sine!

de G.S.    |    13 Sep 2016   •   19:19
Mesajul lui Dacian Cioloș, după vizita de la Ghimbav cu președintele Franței: Cifrele vorbesc de la sine!
Sursa foto: Foto: Facebook / Dacian Ciolos

Premierul Dacian Cioloș a publicat mai multe imagini din cadrul vizitei la Ghimbav, alături de președintele Franței, Francois Hollande, ocazie cu care a vorbit despre investiția Airbus în România:

Azi am inaugurat la Ghimbav, în prezența domnului președinte al Franței François Hollande, o investiție pe termen lung, în domeniul strategic al industriei aeronautice. Noua uzină de asamblare Airbus Helicopters este un proiect ce îmbină schimbul de tehnologie, formarea profesională și noi game de producție: o nouă poveste de succes a cooperării economice dintre România și Franța. Cifrele vorbesc de la sine: investiții de 51,7 milioane de euro, 350 de noi locuri de muncă până în 2020. Dincolo de acestea, proiectul va avea un impact pozitiv asupra dezvoltării conceptului de formare profesională duală care poate duce la regăsirea competitivității învățământului profesional din România.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close