Antena 3 CNN Politică Mesaj neașteptat din PSD. Cătălin Ivan: Sunt alături de protestatarii din Piața Victoriei

Mesaj neașteptat din PSD. Cătălin Ivan: Sunt alături de protestatarii din Piața Victoriei

Mesaj neașteptat din PSD. Cătălin Ivan: Sunt alături de protestatarii din Piața Victoriei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    07 Feb 2017   •   16:12

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan se declară cu totul de partea manifestanților din Piața Victoriei. El a spus că lupta împotriva corupției trebuie să continue și că guvernul nu trebuie să mai ia inițiative pe ascuns, fără dezbateri publice, potrivit Rfi.ro.

”Nemulțumirile oamenilor din stradă sunt reale, îngrijorările lor... eu sunt alături de ei, mai ales că și colegii mei de generație sunt acolo. Problema a apărut de la o discuție care trebuia să fie una tehnică, despre niște modificări pe care trebuia să le facă orice guvern ar fi fost la Palatul Victoria, pentru că așa cerea Curtea Constituțională, dar niște modificări care nu au fost explicate nimănui niciodată, nici măcar celor din PSD, nici măcar celor din guvern. 

A fost făcut într-un mod ciudat, pe ascuns. Nu înțeleg ce a urmărit ministrul Justiției prin lipsa asta de comunicare și secretomania asta în jurul ordonanțelor, pentru că dacă vorbiți cu juriști, și nu cu juriști din PSD, ci juriști fără culoare politică, avocați, judecători, veți vedea că textul ordonanțelor este unul bun și România are nevoie de aceste ordonanțe. Trebuiau trimise în Parlament, trebuiau dezbătute în Parlament și de acolo să iasă un text pe care să lucreze toate partidele politice”, a spus social-democratul.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close