Antena 3 Politică Mesaj PSD către Croitoru: Nu dorim să-l punem într-o situaţie delicată

Mesaj PSD către Croitoru: Nu dorim să-l punem într-o situaţie delicată

19 Oct 2009   •   12:10
Mesaj PSD către Croitoru: Nu dorim să-l punem într-o situaţie delicată
Sursa foto: Bogdan Niculescu-Duvãz

Conducerea PSD a decis luni să participe la consultările de marţi fixate cu premierul desemnat, Lucian Croitoru, doar pentru a-i comunica că există o nouă majoritate parlamentară constituită care susţine o altă propunere de prim ministru şi pentru a-i recomanda să nu continue pentru a nu ajunge într-o ?poziţie delicată? a declarat purtătorul de cuvânt al acestui partid, Bogdan Niculescu-Duvăz.
?Vor avea loc discuţii şi ne vom întâlni şi cu domnul Croitoru, candidat de prim-ministru, dar ne întâlnim în formaţiune completă pentru a-i transmite din nou că există o majoritate constituită care are o altă propunere şi nu vrem în niciun caz să-l punem pe dumnealui într-o poziţie delicată. Dacă e vorba ca cineva să-l fi pus într-o poziţie delicată acela este preşedintele Băsescu, care l-a trimis după ce Parlamentul a definit o coaliţie care a propus o candidatură de prim-ministru în persoana primarului Sibiului, domnul Klaus Johannis? a declarat Duvăz.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close