Antena 3 CNN Politică Mesajul deputatului Sergiu Bîlcea după ce fostul socru a ars de viu în mașină

Mesajul deputatului Sergiu Bîlcea după ce fostul socru a ars de viu în mașină

Ioan Crişan, omul de afaceri care a ars de viu în mașina sa, în explozia produsă sâmbătă în parcarea unui supermarket din Arad, este fostul socru al deputatului Sergiu Bîlcea. 

Mesajul deputatului Sergiu Bîlcea după ce fostul socru a ars de viu în mașină
de Andreea Cigolea    |    29 Mai 2021   •   13:22

Ioan Crișan avea 66 de ani.

"În această dimineaţă în jurul orei 7, am fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism", au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Arad. Acolo au ajuns poliţişti şi un echipaj de pompieri, care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat, iar în interior se afla un bărbat decedat."

Deputatul a transmis și un mesaj public de condoleanțe. 

”Sunt șocat și îndurerat de decesul fostului meu socru, bunicul copiilor mei. Chiar dacă viața a făcut să nu ne vedem de mult timp, a fost un bunic apropiat și iubit de Alexandra și Vlad, care resimt acum dureros această mare pierdere” a transmis deputatul.

Cine este omul de afaceri din Arad, ars de viu după ce bolidul i-a explodat într-o parcare

Ioan Crișan, în vârstă de 66 de ani, era un cunoscut om de afaceri din Arad, avea afaceri în domeniul piscicol, fiind singurul crescător de somn african din România,

Totul s-a întâmplat după ce maşina în care se afla, o limuzină Mercedes, a explodat în condiţii suspecte în parcarea unui supermarket. 

×
Subiecte în articol: Ioan Crișan
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close