Antena 3 CNN Politică Mesajul lui Cristian Buşoi, candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL, pentru colegii săi: „Liberalii trebuie să-și mute mesajul de pe justiție pe economie”

Mesajul lui Cristian Buşoi, candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL, pentru colegii săi: „Liberalii trebuie să-și mute mesajul de pe justiție pe economie”

Mesajul lui Cristian Buşoi, candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL, pentru colegii săi: „Liberalii trebuie să-și mute mesajul de pe justiție pe economie”
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    18 Mai 2017   •   13:58

PNL trebuie să îşi mute mesajul de la cel pe justiţie la cel economic, fără a renunţa la primul, întrucât în acest segment liberalii au mai multe de spus, a declarat joi, la Timişoara, Cristian Buşoi, candidat pentru funcţia de preşedinte al partidului.

„Cred că PNL trebuie să îşi mute accentul şi greutatea în comunicarea publică de la mesajele pe justiţie către mesajul economic. Trebuie să respectăm mesajul economic, acolo unde PNL are foarte multe lucruri de spus. Justiţia trebuie să rămână un mesaj de atac împotriva PSD, de diferenţiere faţă de PSD, pentru că lucrurile sunt diferite şi ca raportare, calitate umană şi ca principii pe care noi le susţinem. Nu abandonăm ceea ce am susţinut până acum. Mesajul principal şi concentrarea PNL trebuie să fie pe economie, pe a răspunde cu soluţii concrete la problemele zilnice ale românilor. Aici trebuie să venim cu lucruri foarte clare, să venim cu un mediu de afaceri mai atractiv pentru investiţii”, a afirmat Cristian Buşoi, într-o conferinţă de presă.

Candidatul la şefia PNL a spus că dacă moţiunea sa va fi adoptată prin vot la Congresul PNL, partidul va susţine o scădere a cotei unice de impozitare, strict pe venituri şi salarii, nu la TVA, opinând că PNL trebuie să susţină atragerea de investiţii şi crearea de noi locuri de muncă, inclusiv prin scutirea de contribuţii pentru acele investiţii care creează un anume număr minim de locuri de muncă ce se păstrează pe o perioadă de timp rezonabilă.

Cristian Buşoi consideră că PNL trebuie să vină cu măsuri proactive de trecere a salariaţilor din mediul bugetar în cel privat, unde se produce prioritar plusvaloarea în economie şi unde este nevoie de mai mare de forţă de muncă implicată şi calificată.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Cristian Busoi economie justitie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close