Antena 3 CNN Politică Mesajul lui Klaus Iohannis pentru parlamentari: Nu vă gândiţi doar la câştigul electoral când propuneți legi

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru parlamentari: Nu vă gândiţi doar la câştigul electoral când propuneți legi

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru parlamentari: Nu vă gândiţi doar la câştigul electoral când propuneți legi
Sursa foto: Foto: Klaus IOhannis/ Facebook
09 Mai 2017   •   12:53

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis marţi parlamentarilor că au responsabilitatea de a restabili încrederea în Legislativ şi le-a cerut să nu se gândească doar la un câştig electoral de moment atunci când propun legi.

"Dumneavoastră, doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, vă revine un rol esenţial: puneţi pe agendă legi cu un impact major asupra viitorului românilor, nu vă gândiţi doar la beneficiile pe care unele măsuri le au acum, nu vă gândiţi doar la un câştig electoral de moment. Întrebaţi-vă cum va arăta România în 5 ani, în 10 ani cu legile pe care le adoptaţi dumneavoastră acum. Întrebaţi-vă dacă în anii următori România va deveni mai puternică sau dacă, dimpotrivă, va fi slăbită de impactul legilor votate de dumneavoastră. Aveţi responsabilitatea şi capacitatea de a restabili încrederea cetăţenilor în Parlament - această instituţie fundamentală a democraţiei, aveţi responsabilitatea şi vă rog să o exercitaţi. Vă chem să faceţi din aceasta un obiectiv politic demn de Centenarul comemorării Marelui Război şi aniversării Marii Uniri", a spus Iohannis, în discursul susţinut în plenul reunit al Parlamentului. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: legi legislativ Klaus Iohannis
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close