Antena 3 CNN Politică Mesajul premierului Mihai Tudose pentru românii plecați din țară

Mesajul premierului Mihai Tudose pentru românii plecați din țară

Mesajul premierului Mihai Tudose pentru românii plecați din țară
de M.Z.    |    14 Aug 2017   •   09:26

Premierul Mihai Tudose şi-a intrat în rolul de internaut, chiar dacă este în vacanţă. Prim-ministrul a intrat în dialog cu românii care aveau nelămuriri despre noile reglementări privind tele-munca. 

Mihai Tudose i-a răspuns şi unei femei plecate din ţară, care îl întreba ce oportunităţi ar avea dacă s-ar întoarce în România. 

Toată discuția a plecat de la o postare a premierului privind reglementarea activităţii de telemuncă. Întrebarea care l-a provocat pe Tudose a fost a unei românce plecate din ţară, care a vrut să ştie dacă ar putea găsi locuri de muncă bine plătite în România în condițiile în care dorul de țară o macină pe ea și familia ei. 

Răspunsul premierului a fost unul scurt pe moment, dar cu promisiunea că va reveni cu o nouă postare, ceea ce s-a şi întâmplat. 

În postarea lui Tudose, acesta încearcă să explice necesitatea forţei de muncă în domenii capitale cum ar fi cel jurdic şi cel al sănătăţii şi explică măsurile pe care Guvernul le-a luat pentru a remedia problemele salariale din aceste domenii. 

De asemenea, premierul vorbeşte despre investiţii viitoare care vor asigura locuri de muncă. 

Concret, 10 miliarde de euro ar urma să fie investiţi în ţara noastră în următorii ani de o firmă americană. Premierul îşi încheie postarea printr-un mesaj adresat românilor de peste hotare.

Am convingerea că românii aflați la muncă peste granițe au de ce să se întoarcă acasă, iar experiența și cunoștințele acumulate în străinate sunt bine primite în domeniile dumneavoastră. Vă așteptăm cu drag înapoi acasă și avem încredere că împreună putem contribui la o Românie mai bună!”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Răspunsul premierului este un PR făcut atât României, cât şi propriei imagini. Tudose se află în plină campanie. Îşi arată cu fiecare ocazie independenţa faţa de coaliţia de guvernare, îşi ceartă miniştrii în şedinţele de guvern şi încearcă pe cât posibil să câştige puncte la capitolul imagine.

O altă dovadă a campnieiei de imagine a premierului  stă şi în modul în care acesta utilizează reţelele sociale, de acolo de unde ştie că poate aduna aprecieri şi poate câştiga electorat. 

×
Subiecte în articol: mihai tudose diaspora
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close