Antena 3 CNN Politică Mesajul preşedintelui PC pentru parlamentarii români, cu ocazia moţiunii de cenzură

Mesajul preşedintelui PC pentru parlamentarii români, cu ocazia moţiunii de cenzură

Mesajul preşedintelui PC pentru parlamentarii români, cu ocazia moţiunii de cenzură
27 Apr 2012   •   14:12
Acesta este mesajul transmis de liderul PC, Daniel Constantin, parlamentarilor români, cu ocazia votului moţiunii de cenzură:

„Dragi parlamentari,

Astăzi este una dintre cele mai importante zile de pe scena politică după mulţi ani de zile. O zi pe care cu toţii aţi asteptat-o: ziua în care un Guvern Băsescu are toate şansele să cadă. Ar fi o reuşită importantă a opoziţiei şi a voastră în mod special.

Du ziua de mâine, sper să fim mult mai aproape de adevăratele priorităţi ale românilor, care trebuie să se materializeze printr-un trai mai bun. România are nevoie de o guvernare stabilă, puternică şi care să aibă susţinerea tuturor românilor. Cred cu tărie ca USL poate oferi asta!

Cred în puterea care stă în mainile fiecăruia dintre dumneavastră, aceea de a ne scăpa de Guvernele lui Băsescu. Nu uitaţi ca, românii care v-au ales, aşteaptă o schimbare. Astăzi puteţi produce această schimbare, domnilor parlamentari!

În speranta unei victorii, vă sunt alături şi vă mulţumesc pentru eforturile depuse pentru crearea acestei oportunităţi!”

 

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close