Mesajul preşedintelui României, de Paşti: Ar trebui să reflectăm mai mult asupra lucrurilor cu adevărat importante

de G.S.    |    04 Mai 2013   •   13:02
Mesajul preşedintelui României, de Paşti: Ar trebui să reflectăm mai mult asupra lucrurilor cu adevărat importante Foto: Agerpres
Preşedintele Traian Băsescu afirmă, în mesajul său adresat românilor cu prilejul Sărbătorii Sfintelor Paşti, că aceasta este o perioadă în care ar trebui să reflectăm mai mult asupra lucrurilor cu adevărat importante şi să ne gândim şi la cei care au nevoie de înţelegere şi solidaritate.
"Fie ca Sfânta Sărbătoare Pascală să ne apropie de taina Învierii Domnului şi să ne aducă în suflet pace şi bucurie.  Este o perioadă în care ar trebui să reflectăm mai mult asupra lucrurilor cu adevărat importante, să ne luăm răgazul de a fi alături de cei dragi şi să ne gândim, totodată, la cei care au nevoie de speranţă, de înţelegerea şi solidaritatea noastră", a spus preşedintele, în mesajul transmis concetăţenilor, conform Mediafax.
Băsescu adresează urări "tuturor românilor, fie că se află în ţară sau în comunităţile româneşti din afara graniţelor".
"Le urez tuturor românilor, fie că se află în ţară sau în comunităţile româneşti din afara graniţelor, gândurile mele bune şi cele mai calde urări de Paşti. Hristos a înviat!", mai spune preşedintele în mesajul său.
 

x close