Antena 3 CNN Politică Miercuri preşedintele Traian Băsescu va vorbi românilor. Are curajul să vină în Piaţa Universităţii?

Miercuri preşedintele Traian Băsescu va vorbi românilor. Are curajul să vină în Piaţa Universităţii?

Miercuri preşedintele Traian Băsescu va vorbi românilor. Are curajul să vină în Piaţa Universităţii?
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    24 Ian 2012   •   23:26
Update 20.00 - Potrivit unor surse ale Antena 3, cel mai probabil, preşedintele se va adresa mâine românilor, într-un discurs de la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, marţi seara, la ceremonia de învestire a lui Cristian Diaconescu la şefia MAE, că miercuri va avea "o intervenţie cu românii".

Traian Băsescu a vorbit pentru prima dată de la declanşarea protestelor în stradă, având vocea tremurândă şi spunând că "românii sunt nemulţumiţi pe bună dreptate" şi atacându-i pe Iliescu, Ponta, Antonescu şi televiziunile.

"Domnule ministru, aveţi o misiune grea, în care vă voi susţine, şi sper ca în ce voi clarifica mâine (miercuri - n.r.) în intervenţia mea cu românii să vă ajute", a declarat şeful statului.
Preşedintele Traian Băsescu s-a referit la situaţia socială cu ocazia depunerii jurământului de către noul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, şi i-a spus acestuia că principalul mesaj pe care trebuie să-l transmită omologilor săi este că "România are forţă să continue".

Astăzi, în cea de-a 12-a zi consecutivă de proteste, aproximativ 200 de persoane s-au strâns la Piaţa Universităţii, , manifestanţii solicitând demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a Guvernului Boc.

 




×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close