Antena 3 CNN Politică Mihaela Huncă (Pro România): ”Este strigător la cer ce se întâmplă în Ministerul Educației”

Mihaela Huncă (Pro România): ”Este strigător la cer ce se întâmplă în Ministerul Educației”

Deputatul Pro România Mihaela Huncă susține că este strigător la cer ce se întâmplă în Ministerul Educației.

Mihaela Huncă (Pro România): ”Este strigător la cer ce se întâmplă în Ministerul Educației”
Sursa foto: Mihaela Hunca/ Facebook
de Silvia Țigănilă    |    20 Oct 2020   •   16:30

”Singurii cu temele nepregătite din învățământul românesc sunt din nou cei din Ministerul Educației! După ce până acum a picat toate examenele de gestionare a activității ministerului, Monica Anisie a mai “rezolvat” o problemă: a împărțit 8000 de tablete celor peste 250 de mii de elevi bucureșteni!

Mai mult decât atât, tabletele cumpărate de Ministerul Educației nu au ajuns la timp în nicio școală din București și au stat blocate într-un depozit al Inspectoratului Școlar timp de două săptămâni”, a declarat Mihaela Huncă.

În ceea ce priveste distribuția tabletelor pentru elevii din toate judetele țării, lucrurile stau și mai rău: 3 milioane de elevi se vor descurca cu 80.000 de tablete câte au fost cumpărate până acum de Ministerul Educației și Cercetării. 

”Este strigător la cer ce se întâmplă în Ministerul Educației unde lipsa totală de profesionalism și delăsarea au creat haos în învățământ! Au avut câteva luni bune la dispoziție să doteze toate școlile cu tablete pentru ca sistemul de predare on line să decurgă fără probleme. Ce au făcut guvernanții în tot acest timp?

Au avut probleme mult mai importante decât educația și sănătatea românilor de rezolvat cum ar fi pregătirea cu orice preț a două rânduri de alegeri”, a încheiat deputatul Pro România.

×
Parteneri
Un jandarm din Braşov a fost omorât. Criminalul, găsit inconştient
x close