Mihaela Popa (PDL): Solicit încheirea unui acord politic pentru reformarea şi reînnoirea clasei politice şi alegeri anticipate

de G.S.    |    22 Ian 2012   •   17:39
Mihaela Popa (PDL): Solicit încheirea unui acord politic pentru reformarea şi reînnoirea clasei politice şi alegeri anticipate Foto: Mediafax

Vicepreşedintele PDL, Mihaela Popa, susţine că este de acord cu alegerile anticipate, cu condiţia să se încheie un pact politic între partidele din Parlament, conform Mediafax.

Una dintre prevederile pactului ar fi ca aleşii care au la activ două mandate consecutive, să nu mai poată candida.

"Solicit încheierea unui acord politic, un pact pentru societate, pentru reformarea şi reînnoirea clasei politice şi apoi alegeri anticipate. Reînnoirea clasei politice să se faca prin promovarea tinerilor valoroşi în locul celor care au mai mult de două mandate consecutive în Parlament. Pentru reformarea aceleiaşi clase politice e necesară legea Lustraţiei. Voi merge luni în Biroul Permanent Naţional al PDL cu această propunere", a spus Mihaela Popa.

Vicepreşedintele PDL a precizat că a urmărit cu atenţie evenimentele din Piaţa Universităţii şi că oamenii cer „promovarea profesioniştilor, a oamenilor creativi, curajoşi şi integri”.

„Am urmărit şi discursurile celor de la USL. Am auzit pe buzele lor foarte des cuvântul anticipate, dar nu am auzit niciodată nimic despre reformarea clasei politice. Nu i-am auzit să propună o sesiune extraordinară pentru a vota ca aleşii cu mai multe mandate să nu mai candideze”, a declarat Mihaela Popa.

Parteneri
x close