Antena 3 CNN Politică Deputatul Mihai Lasca (ex-AUR) acuză conducerea partidului că i-ar fi cerut să semneze "contracte abuzive” din banii de parlamentar

Deputatul Mihai Lasca (ex-AUR) acuză conducerea partidului că i-ar fi cerut să semneze "contracte abuzive” din banii de parlamentar

Fost candidat al AUR la Senat pentru Diaspora, Mihai Arnăutu a postat pe reţelele de socializare un document prin care dezvăluie motivul pentru care au fost expulzaţi fără drept de apel membrii din partid, dând ca exemplu cazul lui Mihai Lasca şi al avocatei Diana Şoşoaca.

Deputatul Mihai Lasca (ex-AUR) acuză conducerea partidului că i-ar fi cerut să semneze "contracte abuzive” din banii de parlamentar
Sursa foto: Mihai Lasca/Facebook
de Georgiana Adam    |    11 Feb 2021   •   17:20

Deputatul de Bihor Mihai Lasca a precizat, miercuri, pe reţelele de socializare adevăratele motive ale excluderii sale din AUR. 

"În urma comunicatului prezentat pe pagina Alianței Pentru Unirea Românilor, cu privire la excluderea mea din aceasta formațiune politică, aduc la cunoștință opiniei publice adevăratele motive ale excluderii mele din acest partid:

1. Încă din ziua aflării rezultatelor alegerilor pe județul Bihor, am fost înștiințat de ,,pretinsul" președinte George Simion, că am fost înlăturat din funcția de președinte a Filialei Bihor, fără nici un motiv întemeiat si înlocuit cu o altă persoană care nu a contribuit în nici un fel la succesul acestei campanii electorale.

2. Legat de afirmațiile defăimătoare la adresa mea apărute în spatiul public, țin să menționez că nu exista o decizie definitivă și irevocabilă de condamnare la adresa mea, din partea instanțelor judecătorești din România.

Acuzațiile care mi se aduc în presă invocate ca unul din motivele excluderii din acest partid, vizează viata mea personală făcând referire la acțiunile mele in apărarea integrității familiei și nu au legătură cu activitatea mea politică.

3. Nesupunerea mea cu privire la modul de cheltuire a sumei forfetare, alocate de către Parlamentul României in calitate de deputat, pentru susținerea cheltuielilor cabinetului parlamentar din teritoriu și refuzul meu de a semna anumite contracte abuzive impuse de către conducerea partidului constituie un alt motiv.

4. Încercările mele de a dialoga cu cei din conducere au fost sortite eșecului din cauza atitudinii dictatoriale a domnului George Simion pe care au observat-o mai multi colegi.

Motivul real al excluderii mele este că nu am vrut să particip la interesele ascunse ale lui George Simion", a spus deputatul de Bihor Mihai Lasca, miercuri pe Facebook.

Mihai Arnăutu despre cheltuielile impuse de cabinet

"Din cauza acestor cheltuieli impuse de cabinet,foarte mulți demnitari vor părăsi structura AUR.

Cine se Răscoala și nu plătește (bir stăpânilor)cei 23.500 RON este expulzat fără drept de apel ca și in cazul lui

Retragerea susținerii lui Diana Iovanovici-Sosoaca este o strategie bine pusă la punct de către GS.Voci interne vorbesc deja de plecarea lui CT din grupul parlamentar AUR in cel al PNL", a spus fostul candidat al AUR la Senat pentru Diaspora, Mihai Arnăutu.

Diana Șoșoacă, acuzații grave după excluderea din AUR. "A ridicat palma la mine!”

Senatoarea Diana Şoşoacă lansează atacuri dure după ce a fost dată afară din AUR. Aceasta susţine că de vină pentru excluderea sa din partid sunt copreşedintele AUR, Claudiu Târziu şi liderul senatorilor AUR, Sorin Lavric. Acesta din urmă ar fi devenit violent şi ar fi încercat să o lovească , spune Şoşoacă.

După cearta din Parlament pe tema vaccinurilor, liderul senatorilor AUR, Sorin Lavric, i-a propus preşedintelui partidului, George Simion să o dea afară pe Diana Şoşoacă.

”Domnul Lavric a ridicat palma la mine!”

Sorin Lavric susţine că Şoşoacă a plecat urlând din plen şi a ţipat atât la el cât şi la co-președintele AUR, Claudiu Târziu. Diana Şoşoacă are, însă, altă variantă.

”Domnul Sorin Lavric, care este membru AUR și secretar al BP-ului, a ținut cu USR-ul și a solicitat să mi se închidă microfonul pentru că, ulterior am aflat, mi-am permis să fac declarații și cum mi-am permis eu să mă revolt. Eu voi pleca din partid pentru că nu voi suporta niciodată un astfel de tratament, având în vedere că domnul Sorin Lavric a folosit un limbaj de maidan, efectiv de maidan, și sinceră să fiu, a ridicat și palma la mine”, a declarat Diana Șoșoacă.

×
Subiecte în articol: aur Mihai Arnăutu Diana Şoşoacă
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close