Antena 3 CNN Politică Mihai Fifor, apel la preşedinte după retragerea lui Cîţu: E un gest de cruntă iresponsabilitate. Totul depinde de Iohannis

Mihai Fifor, apel la preşedinte după retragerea lui Cîţu: E un gest de cruntă iresponsabilitate. Totul depinde de Iohannis

Mihai Fifor a făcut un apel către preşedintele Klaus Iohannis după ce premierul desemnat Florin Cîţu şi-a depus mandatul.

Mihai Fifor, apel la preşedinte după retragerea lui Cîţu: E un gest de cruntă iresponsabilitate. Totul depinde de Iohannis
Sursa foto: Foto: Fifor Mihai/ Facebook
12 Mar 2020   •   16:52

"Ceea ce s-a întămplat astăzi, respectiv depunerea mandatului de premier desemnat, de către Florin Cîțu, constituie un gest de cruntă iresponsabilitate, în condițiile în care cetățenii așteaptau instalarea unui guvern cu puteri depline, măsuri ferme și clare pentru limitarea efectelor sociale si economice ale epidemiei de coronavirus.

Acum totul depinde de Klaus Iohannis. Intreaga responsabilitatea îi apartine și facem apel ca, în cel mai scurt timp, să convoace partidele la consultări pentru a avea cât mai repede un guvern cu o largă majoritate.

Românii pot vedea acum adevărata fața a unui partid pozitionat impotriva propriilor cetateni, care, in goana bolnava dupa putere, arunca România in haos.

In acest context extrem de complicat pentru tara, PSD propune audieri de urgență, inclusiv în weekend, pentru solutionarea crizei extreme in care PNL a dus Romania.", a scris Mihai Fifor pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close