Antena 3 CNN Politică Mihai Fifor aruncă bomba în cazul trădărilor PSD Arad: A fost transformat într-un satelit al PDL-ului Falcă

Mihai Fifor aruncă bomba în cazul trădărilor PSD Arad: A fost transformat într-un satelit al PDL-ului Falcă

Mihai Fifor vine cu acuzații dure cu privire la trădările din PSD Arad. Senatorul social democrat susține că organțizația a fost transformat în ultimii ani într-un satelit al PDL-ului lul Falcă.

Mihai Fifor aruncă bomba în cazul trădărilor PSD Arad: A fost transformat într-un satelit al PDL-ului Falcă
Sursa foto: Foto: Fifor Mihai/ Facebook
de M.V    |    08 Feb 2020   •   08:42

”Buna dimineata, oameni buni!

Concluzia dupa ziua de ieri...Mai rau de atat, probabil ca nu se poate. Zona in care a fost dusa organizatia PSD Arad, dupa pseudo-conferinta de ieri, este dovada clara a incapacitatii structurale a celor care inca o conduc de a intelege dimensiunea dezastrului.

De aici si lipsa oricarei sanse reale de reformare, care sa poata genera o oferta, fie ea minimala, pe piata politica aradeana, intr-un an electoral extrem de complicat.

Poza zilei de ieri ne-a demonstrat inca o data, daca mai era nevoie, ca PSD Arad a fost transformat, din pacate, in ultimii ani, pe baza unor interese personale marunte si a unor intelegeri sulfuroase, intr-un satelit al PDL-ului lui Falca.

Buna-credinta si eforturile absolut remarcabile ale simplilor membri de partid, oameni extraordinari, nu aveau cum sa suplineasca tradarea liderului.

Iar rezultatele electorale, vreme de 10 ani, cu sincopa 2016, sunt poate cea mai buna radiografie a unei organizatii decredibilizata sistematic si tradata cu buna stiinta.

Solutii? Exista. Si mergem mai departe, pentru oamenii minunati si valorosi ai PSD Arad, pentru primarii, viceprimarii, consilierii nostri, pentru membrii si simpatizantii nostri, captivi in constructia toxica a unui grup de interese. Pentru valorile social-democrate in care cred cu tarie. Si, mai ales, pentru aradeni.

Impreuna suntem puternici! Pentru Arad!

#puterniciimpreuna
#pentruArad”, a spus Mihai Fifor.

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close