x close

Mihai Fifor, atac dur la adresa lui Iohannis: De la Cotroceni ne servește doar declarații robotizate

07 Noi 2019   •   12:06
Mihai Fifor, atac dur la adresa lui Iohannis: De la Cotroceni ne servește doar declarații robotizate Foto: captură Antena 3

Mihai Fifor vine cu critici dure la adresa lui Klaus Iohannis pentru faptul că nu vrea să participe la o dezbatere electorală „bărbătească, față în față, pe argumente și pe fapte”.

„L-ați auzit pe Iohannis în această campanie să prezinte ce a făcut el pentru români în ultimii 5 ani? Nu! Absolut nimic! Zero barat! Acesta e bilanțul lui! Dar, cu siguranță, l-ați auzit de mai multe ori atacând PSD și jignindu-i pe cei care susțin acest partid! Da, e mult mai simplu să arăți cu degetul la alții când nu ai niciun rezultat, nimic de arătat. Când merge undeva și apare presa, caută mereu ieșirile din spate. De la Cotroceni ne servește doar declarații robotizate, fără să mai accepte legitimele întrebări din partea jurnaliștilor. Se dă leu-paraleu împotriva PSD doar când nu e nimeni de la PSD de față. În schimb, când e chemat la o dezbatere bărbătească, față în față, pe argumente și pe fapte, fuge ca un elev prins cu minciuna să se ascundă în gaură de șarpe. Doi bani! Exact atât face curajul lui Iohannis în fața PSD!”, a precizat Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

Citeşte mai multe despre:

Mihai Fifor iohannis cotroceni
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati