Antena 3 CNN Politică Mihai Fifor, atac dur la adresa lui Ludovic Orban: „Ilustrează un nou mod de a face politică în România, unul al urii viscerale, al denigrării”

Mihai Fifor, atac dur la adresa lui Ludovic Orban: „Ilustrează un nou mod de a face politică în România, unul al urii viscerale, al denigrării”

Mihai Fifor, atac dur la adresa lui Ludovic Orban: „Ilustrează un nou mod de a face politică în România, unul al urii viscerale, al denigrării”
22 Dec 2018   •   14:46

Mihai Fifor a reacționat după ce președintele PNL, Ludovic Orban, a adus jigniri, vineri, la adresa premierului Viorica Dăncilă.

Senatorul PSD a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook că astfel de jigniri impardonabile îl descalifică nu doar ca politician, ci și ca om.

„Aseară, târziu, un individ de joasă speță, pe numele lui Orban Ludovic, președinte PNL, a arătat, încă o dată, unei țări întregi fața reală a unei clici de detractori de țara, adunați din cele mai obscure și diverse medii sub umbrela generoasă a PNL, USR, PMP și, mai nou, a partidului "mesianic" al spiralatului Cioloș. Să jignești impardonabil o femeie, fie ea și Primul-ministru al României, nu te descalifică doar că politician, ci, în primul rând că om, care ar fi trebuit, cel puțin teoretic, să aibă o minima educație-cei șapte ani de acasă. Nu mai vorbesc aici de o spoială de instrucție, pentru că m-aș duce deja mult prea departe cu pretențiile.

Din păcate, Orban nu face altceva decât să ilustreze un nou mod de a face politică în România, unul al urii viscerale, al denigrării, al calomniei, al fracturării societății cu orice risc...un primitivism psiho-comportamental greu de acceptat în general și, cu atât mai puțîn, atunci când acesta este translatat, din mediile unde viețuiesc acești indivizi, in sălile Parlamentului României.”, a scris Mihai Fifor, sâmbătă pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor Ludovic Orban
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close