Antena 3 CNN Politică Mihai Fifor, după câştigarea şefiei PSD Arad: „Începem o nouă etapă”

Mihai Fifor, după câştigarea şefiei PSD Arad: „Începem o nouă etapă”

Fostul secretar general PSD Mihai Fifor a avut o primă reacție după ce a câștigat alegerile în Arad.

Mihai Fifor, după câştigarea şefiei PSD Arad: „Începem o nouă etapă”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
23 Feb 2020   •   09:54

Fostul ministru spune că a început o nouă etapă și că social-democraţii din Arad au obligaţia să câştige alegerile locale şi parlamentare din acest an

„Nu pot decât să le mulţumesc tuturor colegilor mei, cei care dau sens şi viată PSD Arad, tuturor acelor colegi care m-au votat sau nu m-au votat astăzi şi care răman coloană vertebrală a organizaţiei. Misiunea încredinţată astăzi mă obligă şi mă onorează. A fost o competiţie corectă, exact cum mi-am dorit întotdeauna, o confruntare de mentalităţi şi viziuni, care nu poate decât să dea un impuls dinamic vieţii interne de partid. Am vorbit şi vorbesc despre reformare, reconstrucţie, obiective, proiecte, toate bazate pe profesionalism, onestitate, corectitudine, determinare şi curaj.

De azi începe o nouă etapă în viaţă PSD Arad şi sunt convins că vom găsi forţă şi înţelepciunea necesare pentru a stinge pasiunile aprinse în aceste săptămâni de competiţie internă. Camaraderia, solidaritatea şi spiritul de echipă trebuie să fie liniile directoare ale activităţii noastre viitoare şi numai de noi depinde dacă vom reuşi să dăm o nouă şansa PSD Arad.

Ne aşteaptă două bătălii extrem de grele, localele şi parlamentarele, bătălii pe care suntem obligaţi să le câştigăm pentru noi şi pentru arădeni. Şi le vom câştiga! Pentru că nouă ne păsa, pentru că noi avem soluţii, pentru că noi nu lăsăm pe nimeni în urmă. Puternici împreună! Pentru Arad!”, a scris Fifor pe pagina sa de Facebook.

×
Subiecte în articol: Mihai Fifor
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close