Antena 3 CNN Politică Mihai Fifor, după condamnarea lui Dragnea. „O decizie luată sub presiunea străzii”

Mihai Fifor, după condamnarea lui Dragnea. „O decizie luată sub presiunea străzii”

Mihai Fifor, după condamnarea lui Dragnea. „O decizie luată sub presiunea străzii”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    21 Iun 2018   •   23:18

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a afirmat, într-o postare pe Facebook, că Guvernul, miniştrii şi Partidul Social Democrat, ales de o majoritate covârşitoare, democratic, prin vot liber exprimat, îl susţin pe preşedintele Liviu Dragnea la conducerea partidului şi a Camerei Deputaţilor, în urma deciziei de condamnare de la ÎCCJ.

Potrivit acestuia, „punerea în aplicare a Programului de Guvernare, în interesul cetăţenilor, nu va fi în niciun fel afectată de decizia luată de instanţă în cazul preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, indiferent de cât de mult zgomot fac adversarii politici”.

„O decizie luată sub presiunea străzii, a unei părţi a presei, a serviciilor care încheie protocoale secrete sau a adversarilor politici nu trebuie să pună sub semnul întrebării bunul mers al României, să strice imaginea ţării în faţa partenerilor externi”, a afirmat ministrul Apărării.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infractiunea de fals intelectual. Decizia instanţei supreme nu este definitivă.

×
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close