Antena 3 CNN Politică Mihai Gâdea, reacția șocantă a lui Clotilde Armand după prezentarea imaginilor din camera unde erau depozitate buletinele de vot

Mihai Gâdea, reacția șocantă a lui Clotilde Armand după prezentarea imaginilor din camera unde erau depozitate buletinele de vot

Mihai Gâdea a prezentat, joi seara, reacția lui Clotilde Armand cu privire la imaginile în care mai multe persoane au pătruns în sala unde erau depozitați sacii cu buletinele de vot şi au sustras mai mulţi dintre aceștia, din Biroul Electoral de Circumscripţie al Sectorului 1.

Mihai Gâdea, reacția șocantă a lui Clotilde Armand după prezentarea imaginilor din camera unde erau depozitate buletinele de vot
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    01 Oct 2020   •   22:45

În reacția lui Clotilde Armand, se poate observa că nu persoanele din camera respectivă o deranjează, ci faptul că nu i s-a spus că există camere de supraveghere. 

”Nouă, USR-PLUS, ni s-a declarat că acea cameră de filmat din sală nu funcționează. Vrem ca organele de anchetă să aibă acces la înregistrarea completă a acestei camere. Vrem să știm cum au putut aceste imagini să ajungă la Antena 3”, spune, supărată, Clotilde Armand. 

Realizatorul Mihai Gâdea vorbește și despre o postare a lui Clotilde Armand, corectată pe timpul nopții de 5 ori.

”Domnia sa le corectează de 5 ori, pentru că nu știe cum să o dreagă. Prima dată spune că a fost o numărătoare a voturilor, folosește de două ori în text numărătoare. Apoi zice că a fost numărătoare, dar a fost și renumărare. De cinci ori schimbă. 

Domnă Clotilde Armand, într-un scandal ca acesta, dumneavoastră nu știți ce au făcut oamenii aceia acolo? Dacă ați dat un singur telefon și i-ați întrebat pe cei care au intrat acolo, nu au avut o singură variantă? De ce a fost nevoie azi-noapte să schimbați de 5 ori textul?

E cumva șocant acest aspect. E șocant modul în care nu reușește să aibă un singur răspuns clar, ferm, categoric”, concluzionează Mihai Gâdea. 

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close