Antena 3 CNN Politică Mihai Goţiu spune că nu îşi mai aminteşte dacă a fost sau nu ameninţat de Nicolae Bădălău

Mihai Goţiu spune că nu îşi mai aminteşte dacă a fost sau nu ameninţat de Nicolae Bădălău

Mihai Goţiu spune că nu îşi mai aminteşte dacă a fost sau nu ameninţat de Nicolae Bădălău
18 Sep 2017   •   17:15

Senatorul USR Mihai Goţiu a spus, luni, că nu îşi mai aminteşte exact dacă a fost sau nu ameninţat de către preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, într-o şedinţă a Birourilor Permanente Reunite, şi spune că îşi cere scuze, potrivit news.ro.

„Eu am zis că îmi cer scuze dacă cumva îmi amintesc greşit şi că m-aş fi aşteptat să fi reacţionat încă de atunci şi să conteste încă de atunci ceea ce am spus. Nu ne-am despărţit în nişte termeni foarte nervoşi, dar eu aştept ca Parlamentul să fie mult mai ferm nu doar la nivel declarativ, ci în spaţiul public de tot ceea ce înseamnă violenţă”, a declarat Mihai Goţiu.

Goţiu a spus că nu consideră că Bădălău ar fi o persoană violentă. „Nu. M-a surprins ceea ce s-a întâmplat pentru că, după acel incident, nu am mai avut altercaţii violente”, a mai spus Goţiu.

Senatorul USR Mihai Goţiu, care a fost agresat săptămâna trecută în studioul B1 TV de către fostul purtător de cuvânt al Cabinetului Ponta Mirel Palada, spune că Niculae Bădălău, acuzat de lovire de liberalul Marin Anton, i-a ameninţat cu bătaia pe el şi pe Nicuşor Dan în luna februarie, chiar în Parlament.


 

×
Subiecte în articol: Mihai Goțiu Nicolae Badalau amenintat
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close