Antena 3 CNN Politică Deputatul Mihai Lasca, intrat în Parlament pe listele AUR, condamnat la închisoare cu suspendare, după ce a bătut un șofer

Deputatul Mihai Lasca, intrat în Parlament pe listele AUR, condamnat la închisoare cu suspendare, după ce a bătut un șofer

Deputatul Mihai Ioan Lasca, intrat în Parlament pe listele AUR, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Oradea la doi ani de închisoare cu suspendare şi 120 de zile de muncă în folosul comunităţii. 

Deputatul Mihai Lasca, intrat în Parlament pe listele AUR, condamnat la închisoare cu suspendare, după ce a bătut un șofer
Sursa foto: Colaj Youtube/Facebook
de Georgiana Adam    |    03 Iun 2021   •   13:36

Sentinţa de miercuri vine după ce, în 2019, el a fost acuzat că a blocat în trafic un şofer şi l-a bătut, potrivit bihorjust.ro.

În plus, politicianul se află sub supraveghere patru ani, timp în care este obligat să anunţe autorităţile dacă îşi schimbă domiciliul sau pleacă de acasă mai mult de cinci zile.

Deputatul AUR Mihai Lasca, condamnat în prima instanţă

Ioan Mihai Lasca, fost preşedinte AUR Bihor, a fost condamnat, în primă instanţă, la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere pe un termen de patru ani şi a mai primit 120 zile de muncă în folosul comunităţii, pentru lovire.

Decizia a fost atacată la Curtea de Apel, iar decizia de miercuri este definitivă.

Mihai Lasca este acuzat că, în august 2019, pe DN79 Oradea - Salonta, la ieşirea din Nojorid, a blocat o maşină dupa care l-a luat la bătaie pe cel aflat la volan. 

Victima le-a povestit judecătorilor că Lasca a coborât din maşină şi a încercat să deschidă portiera. Pentru că nu a reuşit, a rupt ştergătorul din stânga şi s-a îndreptat spre portiera din dreaptă-faţă. 

Mărturiile victimei bătute de Lasca

A deschis-o, a intrat în autoturism şi l-a lovit pe cel aflat la volan, în faţă şi în zona costală. Victima a suferit răni multiple şi a avut nevoie de 20 de zile de îngrijiri medicale.

Din martie 2021, Ioan Mihai Lasca apare ca deputat neafiliat.

Deputatul AUR Mihai Lasca, filmat în plină acţiune: a blocat şoseaua şi a bătut un şofer în trafic

×
Subiecte în articol: Ioan Mihai Lasca condamnare
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close