Antena 3 CNN Politică Mihai Răzvan Ungureanu a lansat Iniţiativa de Centru-Dreapta. Vezi cine sunt membri fondatori

Mihai Răzvan Ungureanu a lansat Iniţiativa de Centru-Dreapta. Vezi cine sunt membri fondatori

Mihai Răzvan Ungureanu a lansat Iniţiativa de Centru-Dreapta. Vezi cine sunt membri fondatori
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Iul 2012   •   14:24

Mihai Răzvan Ungureanu a lansat, vineri, Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta, arătând că "este o coincidenţă de calendar" lansarea acesteia în ziua în care în Parlament se discută suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.
 
La lansarea Iniţiativei Civice de Centru-Drapta au fost prezenţi europarlamentarul PDL Monica Macovei, prim-vicepreşedintele PDL Cristian Preda şi parlamentari ai PDL, printre care Theodor Palologu şi Gelu Vişan, precum şi fostul ministru de externe Teodor Baconschi.
 
În opinia sa, "ceea ce impune victoria acestei Iniţiative Civice este chiar situaţia de fapt".
   
"În cazul în care tăceam, oameni precum Victor Ponta sau Crin Antonescu urmau să acapareze o ţară întreagă. Nu putem asista la acest proces cu mâinile în sân", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.
   
El a mai spus că "asemenea lovituri de stat parlamentare, puciuri politice", ar trebui să nu se mai întâmple şi că "există pentru lucrurile rele un sfârşit".
 
Pe de altă parte, Ungureanu a declarat că Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta "tinde spre unirea tuturor celor care cred în centru-dreapta", astfel încât să se transforme într-o alianţă electorală care în toamnă să poată câştiga votul şi încrederea electoratului român.
   
Ungureanu a arătat că iniţiativa civică doreşte să-i strângă pe toţi cei care cred în valorile fundamentale ale statului de drept.
 
El a precizat că toţi cei care se află cu el sunt în egală măsură membri fondatori, referindu-se la Monica Macovei, Cristian Preda, Ioan Stanomir.
   
La rândul său, europarlamentarul PDL Monica Macovei a precizat că intenţionează ca această iniţiativă să participe la alegerile din toamnă.

×
Subiecte în articol: lansare Monica Macovei Theodor Paleologu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close