Antena 3 Politică Mihai Răzvan Ungureanu: Nu am fost tocilar, m-am bucurat de adolescenţă

Mihai Răzvan Ungureanu: Nu am fost tocilar, m-am bucurat de adolescenţă

de G.S.    |    03 Mar 2012   •   18:54
Mihai Răzvan Ungureanu: Nu am fost tocilar, m-am bucurat de adolescenţă Foto: INTACT Images

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a spus sâmbătă, la Colegiul Costache Negruzzi din Iaşi, pe care l-a absolvit acum 25 de ani, că nu a fost un tocilar şi că s-a bucurat de adolescenţă.

Aici, premierul a aflat de la directorul şcolii ce medii a avut în clasele a X-a şi a XII-a, respectiv 9,93 şi 9,91, conform Mediafax.

Directorul şcolii a citit în cancelarie mediile lui Ungureanu, în prezenţa mai multor elevi ai liceului, majoritatea olimpici.

"Majoritatea elevilor din liceu aveau în anii aceia medii de 7, 8 şi 9, însă toţi intrau la facultate. Era o exigenţă foarte mare. Elevul Mihai Răzvan Ungureanu a avut în clasa XII-a medii de 10 la Limba Română, Matematică, Fizică, Istorie dar şi la multe alte discipline. Rezultate foarte bune a avut şi în clasa a X-a, absolvită cu media 9,93", a arătat directorul Colegiului, Camelia Gavrilă.

Cât despre absenţele elevului Ungureanu, directorul a arătat că actualul premier a avut 19 absenţe în clasa a X-a, dar toate au fost motivate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close