Antena 3 CNN Politică Mihai Răzvan Ungureanu se află în staţiunea Neptun, unde se află şi preşedintele Traian Băsescu

Mihai Răzvan Ungureanu se află în staţiunea Neptun, unde se află şi preşedintele Traian Băsescu

Mihai Răzvan Ungureanu se află în staţiunea Neptun, unde se află şi preşedintele Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: INTACT Images/EPA
28 Apr 2012   •   19:59

Mihai Răzvan Ungureanu este la Neptun, unde se află şi preşedintele Traian Băsescu, cazat la vila de protocol, fostul premier fiind văzut în staţiune plimbându-se împreună cu soţia sa.
   
De altfel, la finalul declaraţiei de presă susţinută vineri seară la Cotroceni în care a anunţat desemnarea lui Victor Ponta drept premier, şeful statului a salutat şi a spus, râzând: "La revedere! Ne vedem la Neptun".
   
Surse din PDL au declarat că la Neptun s-ar afla, pentru discuţii cu preşedintele, în această perioadă, şi lideri marcanţi ai PDL.
   
Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, sâmbătă, că dacă fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu va dori să se alăture PDL, atunci acesta "va fi foarte bine primit".
   
Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sâmbătă, în conferinţa de presă în care şi-a anunţat candidatura la Primăruia Cluj, că până în prezent nu a fost discutată în PDL posibilitatea înscrierii în acest partid a fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu.
   
În PDL există voci critice la adresa lui Emil Boc, care cer convocarea unui congres extraordinar al partidului şi sugerează că Vasile Blaga ar trebui să preia conducerea.
   
De altfel, în condiţiile în care fostul premier a intrat în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca, liderul PDL Vasile Blaga va prelua o parte dintre atribuţiile preşedintelui formaţiunii, Emil Boc, în perioada campaniei electorale, au declarat surse din PDL.
   
Potrivit surselor citate, decizia a fost luată vineri seară, la reuniunea conducerii partidului, când s-a stabilit ca Emil Boc să candideze pentru un nou mandat de primar la Cluj.
   
"Boc va sta mai mult la Cluj, iar la Bucureşti trebuie să fie prezent meru cineva, care să se ocupe de organizaţii", au mai spus sursele citate.
   
Potrivit acestora, Vasile Blaga va avea drept de semnătură, va putea lua decizii de politică generală şi va coordona toate organizaţiile judeţene ale partidului în perioada campaniei electorale. De asemenea, Blaga va organiza audio-conferinţele cu liderii judeţeni ai formaţiunii.

×
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close