Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose a făcut infarct. Fostului premier i s-au montat două stenturi și se află sub supravegherea medicilor

Mihai Tudose a făcut infarct. Fostului premier i s-au montat două stenturi și se află sub supravegherea medicilor

Mihai Tudose a făcut infarct. Fostului premier i s-au montat două stenturi și se află sub supravegherea medicilor
26 Mar 2019   •   18:25

Update: Mihai Tudose a fost transferat la Spitalul Fundeni din Capitală.

Potrivit unor surse medicale, Mihai Tudose e la Sala Criticilor. Fostului premier i s-au montat două stenturi și se află sub supravegherea medicilor. Acesta va rămâne internat câteva zile.

Știrea inițială: Fostul premier Mihai Tudose ar fi suferit un infarct miocardic masiv în urmă cu puțin timp. Tudose a fost dus de urgență la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu" din Capitală.

Citește și: Sorina Pintea, despre starea de sănătate a lui Mihai Tudose: Cooperează, însă va fi operat și i se vor monta două stenturi

Fostul premier era la masă într-un restaurant, împreună cu colegii de la Pro România. Lui Mihai Tudose i s-a făcut rău brusc, iar Nicolae Bănicioiu i-a acordat primul ajutor până la venirea medicilor. Mihai Tudose se află în stare conștientă, după spusele apropiaților.

Din primele informații, Mihai Tudose ar avea nevoie de un stent.

Citește și: Reacția lui Mihai Tudose, după ce a făcut infarct: Totul a trecut cu bine. Mulțumesc medicilor

Victor Ponta era cu Tudose când s-a petrecut incidentul

Președintele Pro România, Victor Ponta, a reacționat la vestea infarctului suferit de Tudose. "Sunt convins că Mihai va fi bine / eram mai mulți colegi alături de el la momentul în care nu s-a simțit bine ( din fericire Nicu Bănicioiu era cu noi) / mulțumim celor de la Ambulanță și de la SMURD pentru intervenția profesionistă / am încredere în medicii care îl tratează în acest moment! Suntem alături de familia lui și cu siguranță va fi totul bine / Îl așteptăm toți pe Mihai să revină cât mai repede alături de Echipa ProRomânia care are mare încredere și mare nevoie de el!".

Citește și: Victor Ponta, informații despre starea de sănătate a lui Mihai Tudose

Tudose a fost premier al României din partea PSD în perioada 29 iunie 2017 până la demisia sa din data de 16 ianuarie 2018, fiind înlocuit cu Viorica Dăncilă. În urmă cu câteva luni, Tudose a demisionat din PSD și a trecut la Pro România, formațiunea lui Victor Ponta.

Mihai Tudose are 52 de ani.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close